Historikk‎ > ‎

l. Bård Alfred Monsen

Bård Alfred Monsen f.  1980
Han drev aktivt med roing fra 1994-2004. Han har vært på landslaget i flere år, og har deltatt i U-23 VM, Worldcup og VM. Han bruker fortsatt en god del av fritiden sin i og rundt Os Roklubb og deltar fremdeles i nasjonale regattaer i klubbens regi.

I tillegg har han blant annet syklet Norge på langs, padlet fra Bergen til Stavanger, padlet Telemarkskanalen og krysset Hardangervidden til fots.

Båten vår er en 6-æring, bygget av Egil Meland på Tysnes. Egil er en dyktig båtbygger, og vi er godt fornøyd med det arbeidet han har gjort! 6-æring vil si at 3 mann ror med et par årer hver. Originalt sett er båten uten sleider. Vi har likevel montert sleider og fotbrett sånn at vi får best mulig utnyttelse av taket, og dermed høyere fart. Vi har også montert svivler på keipene, slik at vi kan bruke vanlige konkurranseårer.

ROTUREN – en styrkeprøve fra Lindesnes til Nordkapp

Start : Lindesnes 17.6.2009

Mål : Nordkapp 22.7.2009

Rodde ialt 2.150 km.