Handledager hos Sport Norge!

lagt inn av rolhusta

Neste uke Inviterer Sport Norge til Handledager for Os Roklubb. Onsdag 30 mai til lørdag 2 juni blir det «Handledager» hos Sport Norge Os.
Se vedlegg

Sportslig hilsen

Kine Drange
Klubbansvarlig

Sport Norge | Ulvenvegen 344, 5217 Hagavik, Norway | www.sportnorge.no
Mob: +47 99515373 | Mail:kine@sportnorge.no

Håper så mange som mulig har behov for nytt utstyr :)

Telf: +47 995 48 552, e-post: rolf@mkdok.no

Klubbens overtrekksdrakt og litt til

lagt inn 27. mar. 2018, 13:27 av rolhusta   [ oppdatert 27. mar. 2018, 13:39 ]

Hei på dere alle

Jeg lovet på årsmøtet å legge ut en oversikt over klubbens overtrekksdrakt og eventuelle mulige tillegg til denne.
Det har jeg nå laget og den kan finnes på linken under. her er det klubbens offiselle overtrekksdrakt, bukse og jakke og en t-skjorte.  I tillegg har jeg laget en liten kolleksjon som passer sammen med denne og hvor man hvis man ønsker det kan ha  navn, logo eller klubbnavn på.
Håper dere liker denne oversikten.
Gi gjerne klubben en tilbakemelding.

Vi snakkes

Endelig utgave av årsberetning 2017

lagt inn 27. mar. 2018, 11:45 av rolhusta

Da er endelig utgave av årsberetningen klar og signert.
Se link under sak.

KUP midler til Os Roklubb

lagt inn 20. mar. 2018, 09:29 av rolhusta

Os roklubb har fått KUP midler til anskaffelse av en ny toppbåt og til bidrag til egenandel på treningssamling. Til sammen 90000,-!! Helt fantastisk! Vi sender en stor takk til kommunen som velger å prioritere våre aktiviter og utøvere!!

Godkjent Årsberetning for Os roklubb

lagt inn 26. feb. 2018, 05:30 av rolhusta

Hei på dere alle.
Da var årsmøte gjennomført og protokoll er ført. Dokumentet er linket under denne artikkel.
Signert versjon vil være tilgjengelig på klubbhuset.

Innkalling til Årsmøte og Årsmelding Os Roklubb 2017

lagt inn 14. feb. 2018, 00:02 av rolhusta

Hei på dere alle
Da ligger en oppdatert Årsmelding til gjennomlesing ute i roklubben og i tillegg er det vedlagt en pdf kopi av Årsmeldingen her i linken under.

Velkommen til Årsmøte den 22/2-18 kl 1800

Resultater fra Ulvenregattaen 2017

lagt inn 30. jan. 2018, 01:53 av rolhusta

På linken under finner du en pdf fil med resultater fra Ulvenregattaen 2017

Ungdomsmesterskapet og Ulvenregattaen 2017

lagt inn 9. sep. 2017, 13:27 av rolhusta

I helgen 16-17/9-2017 arrangerer Os Roklubb igjen Undomsmesterskap og Ulvenregatta i Sigurdsvikjo ved Ulvenvannet. Lørdag er det Ungdomsmesterskap for utøvere i alderen 13-18, hvor vinnerne er landets beste roere i sine klasser. På Søndag er det Ulvenregattaen som er Os Roklubb sin egen regatta. Årets arrangement er det største i Os Roklubbs historie og utøvere fra de fleste av landets roklubber deltar.

Det vil være mulighet for å få seg noe og spise og drikke i kiosken på klubbhuset. Det er parkering ved Os Videregående skule

Vi håper at så mange som mulig kan komme for å heie på roerne våre!

Os Roklubb

Os Roklubb vinner trekning av midler til drakter til klubbens medlemmer!

lagt inn 23. mar. 2017, 00:43 av rolhusta

Os Roklubb fikk på tirsdag 21. mars vite at medlemmenes aktive deltakelse på OMO-Klubbkasse sin hjemmeside: http://omoklubbkasse.no har ført til at vi ble trukket ut som vinner og klubben får tildelt 15000,- som skal gå til drakter for klubbens medlemmer.
Klubben vil komme tilbake med  informasjon hvordan dette skal gjennomføres i praksis på vår Facebook side.

Klubben vil takke alle som deltok i initiativet og stemte på klubben på  http://omoklubbkasse.no. I tillegg vil klubben takke initiativtakerne til påmelding som ført til at vi vant!

Leder Os Roklubb

Os Roklubb mottar KUP-midler fra Kommunen for 2017!

lagt inn 23. mar. 2017, 00:29 av rolhusta

2017 ble et godt år for Os Roklubb, når det kommer til kommunens utdeling av KUP-midler.
Klubben får i 2017 midler til anskaffelse av en singlesculler, en ro-maskin og støttet til egenandeler for medlemmer som deltar på treningsamlingen som arrangeres i regi av Fana Roklubb på Strandebarm, som klubben har deltatt på hver høst de senere årene.
I år vil det gjøre at medlemmene sin egenandel blir redusert med 10000,- fordelt på de som deltar på samlingen.
Klubben vil takke Os Kommune for tildelingen, som vil hjelpe oss med å skaffe utstyr for å dekke opp den økte rekrutteringen vi har hatt de senere årene!

Leder Os Roklubb

1-10 of 68