Junior VM 2014 Hamburg

lagt inn 6. aug. 2014, 00:35 av Administrator Os Roklubb   [ oppdatert 24. jan. 2016, 09:49 av Webansvarlig Os Roklubb ]
Bildet er hentet fra www.roing.no
Bildet er hentet fra www.rowing.dk

Bildert er hentet fra www.rowing.dk

Foto: Audun Hadler-Olsen

Arne og resten av den norske troppen hadde en opplevelsesrik uke i junior VM i Hamburg. Det er stort å få ro i mesterskap på dette nivået. At det var høyt nivå fikk de merke i løpene, som var tøffe hele veien fra start til mål. I de to første løpene som var i motvind ble de rodd litt fra etter starten da det gikk fortere enn de er vant til. I det tredje løpet som da ble e-finalen rodde de mot Estland og Nigeria. Estland hadde samme tid som Norge dagen før e-finalen, så det så ut til å bli et oppgjør mellom Norge og Estland. I e-finalen ble det medvind noen som passet den norske dobbelfireren bedre. De gikk hardt ut fra start, fikk en ledelse og økte den jevnt til mål. De slo Estland med 8 sek og vant dermed e-finalen på tiden 6.08. Tidsmessig hadde den norske båtene da komt på 20 plass. Den kom på 25 plass. Alt i alt ble det en bra opplevelse og mye lærdom selv om plasseringen ikke ble den beste.