Nordisk i Stockholm

lagt inn 1. jul. 2013, 07:10 av Webansvarlig Os Roklubb   [ oppdatert 24. jan. 2016, 09:49 ]

Mattias og Arne representerte Os roklubb og Norge i Stockholm 28. - 29. juni 2013. De hadde med seg en stor heiagjeng bestående av søsken, foreldre, onkel og besteforeldre (totalt 13 supportere). Stockholm viste seg fra godværsiden med mye fint vær, ca. 20 grader og svak sidemedvind (3/4 sek.m).

Lørdagen ble nordisk åpnet offisielt av presidenten for Nordisk roforbund. Hadler-Olsen familien ble faktisk brukt i talen som eksempel på hvordan roing ofte går i arv, og bursdagsbarnet Arne ble nevnt spesielt. Det ble en opplevelsesrik helg både for ham og Mattias som rodde for Norge, med nasjonaldrakter, for første gang.

På lørdagen deltok guttene i Nordisk Open regatta, mens det var søndagen nasjonaldrakten kom på i Nordisk mesterskap.
Lørdagen rodde Arne og Mattias i hver sin dobbelfirer, og kom på henholdsvis andre og femte plass.

Søndagen ble det et utrolig spennende åtterløp, hvor det var kun syv-tiendedeler som skilte Norge fra Danmark som stakk av med seieren. Norge rodde inn til en imponerende tid på 5:58,5.

Åtteren bestod av:
Mattias Nikolai Haugland (Os Roklubb)

Knut Jonas Fevang (Fana Roklubb)
Adrian Stragiotti (Fana Roklubb)
Didrik Wie-Soltvedt (Bergens Roklubb)
Petter Bang Andreassen (Fana Roklubb)
Arne Hadler-Olsen (Os Roklubb)
Tor Hellebø (Bergens Roklubb)
Johannes Jansen Heggebø (Fana Roklubb)
Ulrik Wie-Soltvedt (Bergens Roklubb), cox

Resultatene ligger i vedlagte filer. For flere bilder se https://www.facebook.com/OsRoklubb. Se også artikler fra nordisk under fanen medieomtale.

Ċ
Webansvarlig Os Roklubb,