Stokkavanns regatta 5-6 mai

lagt inn 3. mai 2012, 11:44 av Administrator Os Roklubb   [ oppdatert 24. jan. 2016, 09:51 av Webansvarlig Os Roklubb ]
Os Roklubb har deltatt på Norgescupstevne i Stavanger med Amund Bjørnevik, Arne Hadler-Olsen og Mattias Haugland.

Lørdag var det krevende forhold med mye vind fra siden og surt og kaldt. Søndag var det bra forhold, fint vær og lett motvind.

Amund fikk kke roing til å stemme i helgen og nådde ikke frem til A-finalene.

Jun B roerne Mattias og Arne rodde solid i helgen og innhentet medaljer i singel begge dager, Arne gikk helt til tops i sitt heat søndag. Guttene rodde sterkt i dobbeltsculler søndag og innhentet en sterk 3 plass. Dagen ble avsluttet med løp i dobbeltfirer med to roere fra Østlandet , dette ble en kjempeopptur da guttene gikk helt til topps i et sterkt heat.

Flere Bilder
Ċ