UM - 18. juni/Ulvenregatta 19. juni

lagt inn 18. jun. 2011, 10:37 av Webansvarlig Os Roklubb   [ oppdatert 24. jan. 2016, 09:52 ]

Ungdomsmesterskapet 2011 er vel gjennomført. Det ble en strålende dag med mye flott idrett og gode prestasjoner. Os roklubb fikk en ungdomsmester, Mattias Haugland (junior B, f.1996) som taklet forventningspresset på hjemmebane og rodde inn til en glimrende førsteplass i singelsculler. Søndag rodde han inn til andreplass. Thorbjørn Sperrevik Hansen fikk tredjeplass i singelsculler i ungdomsmesterskapet for junior B f. 1995. Helene Bjelland Bjørnevik fikk andreplass i junior C, f.1998. Marcus Reusch Sæle vant nybegynnerklassen i singelsculler.

Søndag var det Ulvenregatta med mange gode prestasjoner av Os-roerne. Junior C-roerne Sebastian Bjørgo Haarvei og Gøran Nordberg Opdal vant i dobbelsculler, i junior B dobbelsculler vant kombinasjonsbåten Os/Ormsund med Arne Hadler-Olsen og Audun Grepperud. Os fikk sølv i junior-B dobbelfirer, med Mattias Haugland, Thorbjørn Sperrevik Hansen, Håvard Haukeland og Arne Hadler-Olsen i båten. I junior-C singelsculler fikk Gøran Nordberg Opdal tredjeplass. Eivind Halhjem rodde inn til en flott andreplass i singelsculler for nybegynnere.

Se resultater fra UM/Ulvenregattaen i vedlagte fil.

Ĉ
Webansvarlig Os Roklubb,