Uttak Baltic Cup

lagt inn 22. aug. 2013, 22:45 av Administrator Os Roklubb   [ oppdatert 24. jan. 2016, 09:52 av Webansvarlig Os Roklubb ]
22.08.2013

Uttak til Baltic Cup, St Petersburg, Russland, 27-29 september

Kraftsenterutvalget (KSU) hadde møte på Tunevannet etter regattaen der den 17-18. august for å lage en innstilling for uttak til Baltic cup. Innstillingen (vedlagt) fra KSU ved leder i KSU, Thorvald Jacobsen, ble oversendt Toppidrettsutvalget (TiU) umiddelbart etter regattaen.

I JW2X klassen var det meget jevnt mellom NSR og Bærum/Horten etter Tunevannsregattaen. Det ble derfor besluttet å avholde et uttaksløp over 1000 m (distansen som skal roes i Baltic) på Årungen tirsdag 20. august. NSR vant dette løpet.

TiU har derfor tatt ut følgende lag til Baltic, basert på innstillingen fra KSU:

• JW2X: NSR      med Sara Slettemark Juel og Bente Andersson Wagle
  • JW4X: Fana/Aalesunds med Hanna Lundeberg Raanes      (Fana), Jenny Marie.  Rørvik (Aalesunds), Thea Helseth (Aalesunds) og Lise Skarstein Jacobsen (Fana)
  • JM2X: Tønsberg med Adrian Lindgren, Ask Jarl Tjøm
  • JM4X: Os/Bergen/Fana ved Mattias N S Haugland      (Os), Johannes Jansen Heggebø (Fana), Arne Hadler-Olsen (Os) og Didrik Wie-Soltvedt (Bergen)
  • JM4-: Ormsund/Fana med Audun Grepperud, Knut Jonas Fevang, Petter Bang-Andreassen og Adrian Stragotti

TiU gratulerer alle roerne og trenere/støtteapparat i klubber/kraftsentre med uttaket!

Hilsen Norges Roforbund, Vetle Vinje, leder TiU