Utleie

Roklubben leier ut selskapslokale i andre etasje  i klubbhuset.

Priser for utleie: kr 4000,- inkl utvask

Vedrørende utleie ta kontakt med Sissel L. Høvik tlf 928 11 616. Mail: slo@os-ho.kommune.no.

Leiebetingelser for leie av Os Roklubb sine lokaler gjeldende for 2016:
  • Avtalt leie, kr. 4000,00 betales inn til Os Roklubb sin konto i Sparebanken Vest, kontonr. 3631.07.07036 innen en uke FØR leie.
  • Leien betales kontant eller til konto/vipps før nøkkelutlevering. Egne rutiner vedr leie til konfirmasjon".
  • Det er totalt røykeforbud i Os Roklubb sine lokaler. Det er tillatt å røyke utendørs / på altanen. Bruk askebeger.
  • Informasjon om bruk av oppvaskmaskin skal gis til leietaker av utleier. All oppvask skal utføres av leietaker og settes på plass i skapene. Kjøkkenet skal ryddes.
  • Leietaker vasker av bordene, stabler stolene, slår sammen bordene, rydder og koster av gulvene. Skulle noen være uheldige å søle mat eller drikke, er det leietakers ansvar å se at det blir tørket opp, og at evt. kluter / mopper skylles av. Likeledes med oppkast og lignende.
  • Leietaker tar med seg alt boss.
  • Knuste / ødelagte glass, tallerkener, bestikk, bord, stoler og lignende må erstattes av leietaker, og betales inn sammen med leien for lokalene. Se egen prisliste (oppslått på kjøkkenet).
  • Lokalene til Os Roklubb er godkjent for maksimalt 70 personer. Det er leietakers ansvar å se til at dette antallet ikke blir overskredet.
  • Uhell kan skje. Ved store skader belastes leietaker med egenandel på forsikring.
  • Leietaker bekrefter å ha gjort seg kjent med branninstruksene.

Os Roklubb håper på et fint arrangement i klubbens lokaler.

Gjennomgang av lokalene etter arrangementet og tilbakelevering av nøkkel skjer

Leiekontrakt for leie av Os Roklubb sine lokaler gjeldende for 2016 får du ved å kontakte Sissel L. Høvik.

Vi har også stor gass-grill. Leiepris og bruk etter avtale.

Vi har 2 balkong-flagg som der er ett feste til på utsiden av altanen (nærmere kjøkkenvinduet).

Rengjørings-utstyr for utvask finner du i herre-garderoben.

Husk flaskeåpnere, pizza-skjærer, kakespader og evt. ekstra blomstervaser.

HA EN HYGGELIG ETTERMIDDAG OG AFTEN I OS ROKLUBB.

På oppslagstavlen i 1. etg. står oppslag om NØDTELEFONER
(brann, ambulanse og politi).
Inngangsdører til treningsrom og båthall skal være låst under utleie.

Rett innenfor inngangsdøren (nede til venstre) er det stoppekran for
vanntilførselen til bygget.