Roskolen takker for innsatsen

Os Roskole 2021 er historie og vi vil gjerne takke alle deltagerne for flott innsats. Det var en veldig engasjert og motivert gjeng som møtte til årets roskole.

Alle har fått prøve roing i konkurransebåter og den siste dagen hadde vi 10 deltagere som prøvde singelsculler for første gang

Utenom roingen så har vi hatt Mesternes Mester, flåtebygging med prøvetur og 5-kamp.

Vi håper at flest mulig av deltagerne ønsker å prøve roing som fritidsaktivitet og vi har dermed følgende informasjon om tilbudet i Os Roklubb:

• Deltagerne på roskolen tilhører klassen junior C og D, og denne gruppen har treninger mandager og onsdager kl 18.00 - 19.30. Vi ønsker at alle er klar til trening innen kl 18 slik at vi vet hvem vi skal sende ut i hvilke båter. Henting innen 19.30. Påmelding i Spond.

• Vi ønsker at foreldre er med de første gangene inntil utøverne er blitt litt trygg i båt.

• Alle må ha med byttetøy og håndkle i tilfelle man går rundt.

• Roing på vannet vil for denne gruppen foregå ut september. I vinterhalvåret har Os Roklubb innetreninger på Os ungdomsskole, samt romaskin- og styrketrening i roklubben.

• Prøvemedlemskap koster kr 500,- for 3mnd. Medlemskap i Os Roklubb koster kr 1500,-, søskenmoderasjon 50% (Gjelder også foresatte som vil være med å trene). Medlemskapet dekker trening på vannet i sommerhalvåret, innetrening i vinterhalvåret. Deltagelse på Ulvenregattaen er også inkludert.

• Os Roklubb deltar på lokale, regionale og nasjonale regattaer. Vi har utøvere på alle nivå, alt fra mosjonister som ønsker å holde seg i form og være en del av vårt flotte miljø, til aktive utøvere som sikter mot internasjonal deltagelse.

Helgen 4.-5. september arrangerer Os Roklubb Ungdomsmesterskapet i Sigurdsvikjo. Dette vil være en fin anledning for nybegynnere til å bli kjent med hvordan konkurranseroing foregår. Om noen av nybegynnere vil delta på regattaen så vil vi strekke oss langt for å få dette til, men det vil kreve en viss progresjon Det er alltid egne nybegynner løp på regattaene.

Om dere har noen spørsmål om treningstilbudet, ring gjerne Gitle Lunde på telefon 94500323.